Срібні Ювелірні Вироби ᐈ Купити Ювелірний Виріб Зі Срібла За Ціною Від 354 Грн В Києві, Білій Церкві, Львові, Тернополі, Вінниці, Івано-франковську, Луцьку, Чернівцях Золотий Вік

Поєднання таких двох, здавалося б, несумісних металів виглядає стильно і елегантно. Асортимент здатний порадувати користувачів самими надзвичайними конфігураціями і формами. Для виготовлення продукції використовується інноваційне обладнання. Споживачі цінують надійність виробів, що обумовлено високим рівнем професіоналізму ювелірів.

купити срібло онлайн

Він дійсно благородний, тому що містить дуже мало домішок. В 1кг срібла 925 проби вага становить лише 75г. Пропонуємо підібрати лаконічний браслет-ланцюжок в стилі мінімалізм або неординарний браслет, прикрашений камінням. Також ви знайдете спеціальні тематичні браслети для матусь.

Кожен раз, коли чоловік дарує жінці ювелірний виріб, в її очах з’являється блиск, і сяє промениста усмішка. Відповідь на це питання може перетворитися на постійну дискусію або спір. Некотрие переконані, що золото говорить про благородство, достатку. А хтось воліє срібло, адже це – молодість, витонченість і легкість. Моделі цього типу складаються з двох частин, які з’єднуються один з одним сюжетним елементом у вигляді серця, знака зодіаку, геометричної фігури або будь-якими іншими.

Вироби з срібла – це не менш популярні прикраси, ніж золото. Люди прагнуть до практичності, простоті і елегантності. Саме такими є товари інтернет-магазину, створені з родованого срібла. Оригінальні срібні прикраси можуть коштувати шалених грошей у магазині ювелірних виробів. Натомість фабричні прикраси значно доступніші. Наша бонусна програма дуже проста у використанні, адже не вимагає ніяких дій, окрім запланованої покупки стильних ювелірних прикрас.

На сайті є розділ «Розпродаж», який постійно оновлюється. Тут ви можете замовити ювелірні прикраси за ще більш приємною вартістю. За зовнішнім виглядом срібні прикраси вкрай важко відрізнити від білого золота. Метал настільки ж благородний, він сяє й переливається під сонячними променями. Інтернет магазин ювелірних виробів Silva пропонує безкоштовну доставку на замовлення, які оплачені онлайн або на карту.

Наприклад, лаконічні моделі стануть щоденним супутником легких базових образів, а помітні і нестандартні аксесуари дозволять доповнити вечірні та святкові наряди. При виборі срібних прикрас також важливо керуватися віком. Саме срібло підходить як для молодих людей, так і для чоловіків і жінок у віці.

Як Доглядати За Сріблом?

Окрему категорію складають позолочені вироби. Коштують такі жіночі срібні браслети недорого, а за зовнішнім виглядом практично нічим не відрізняються від аналогів із золота. Торгова мережа Ukrzoloto пропонує широкий вибір розкішних виробів зі срібла на палець. Асортимент можна дивитися як в наземних магазинах, також і через фото на сайті.

Ми можемо запропонувати вам доступні ціни, відповідальний підхід консультантів, і лише якісні срібні прикраси, які потішать вас своєю красою та вишуканістю. Оновлення ювелірної колекції — завжди витратна за часом і силам справа. Великий плюс для тих, хто хоче купити срібні прикраси, але фізично не встигає потрапити в ювелірний магазин — можливість замовити товар онлайн. Ювелірні вироби у каталозі призначені в основному для щоденного використання. Такі срібні прикраси універсальні. Їх можна вдягти як в офіс, так і на вечірню прогулянку.

Такій прикрасі раді усталені бізнес-леді і студентки-першокурсниці. Аксесуар, що підкреслює високий статус чоловіка будь-якого віку, буде гарним подарунком для заручин. Інтернет магазин Ukrzoloto знає всі https://pravda.if.ua/riznomanittya-onlajn-slotiv-yak-ne-zagubytysya/ таємниці, які приховує срібна каблучка. Наші поради допоможуть правильно сформувати образ, підібрати найкращі прикраси, підкажуть, як поєднувати каблучки зі срібла, браслети, сережки, підвіски і ланцюжки.

⇒ Як Підібрати Необхідний Розмір Замовляючи Через Інтернет І Не Помилитися?

Знижка за промо-кодом і бонусна програма НЕ підсумовуються. До замовлення застосовується пропозиція з більшим відсотком знижки. (Наприклад у тебе є промо-код на -5%, а знижка за програмою лояльності у тебе -7%, в такому випадку спрацює знижка по твоїй бонусній програмі -7%). За кожну покупку в нашому інтернет-магазині ти отримуєш бонуси у вигляді знижок на наступні замовлення. Ми надаємо всі нормативні документи про справжність та якість срібних ювелірних виробів. На цій сторінці ми зібрали актуальні ціни на срібло в банках Києва, Львова, Харкова, Одеси, Дніпра та інших міст.

На сторінці кожної прикраси розміщені фотографії, докладний опис, габаритні розміри, які дозволяють детально познайомитися з товаром. Співробітники gold.ua пройшли серйозний відбір. У компанії працюють люди, які ідеально знають свою справу, адже вони присвятили йому все життя. Інтернет-магазин золотих і срібних прикрас – якість, професіоналізм, приваблива вартість.

В Україні Змінять Підхід Щодо Виплат За Інвалідність: У Мінсоці Розкрили Деталі

Крім того, наші менеджери готові зробити фото з різних ракурсів, щоб ви не засумнівалися в тому, що проба поставлена ​​правильно, а застібка має надійне кріплення. Наш ювелірний магазин забезпечує доступні ціни. Ви також можете взяти участь в акціях, які регулярно проходять у всіх містах України, включаючи Київ, Білу Церкву, Львів, Тернопіль, Вінницю, Івано-Франківськ, Луцьк. Завдяки таким акціям є можливість купити ювелірні вироби з великою знижкою. Крім того, у нас передбачені програми лояльності для постійних покупців, яким надаються спеціальні ціни.

Якщо заглянути подалі вглиб історії, то стане зрозуміло, що прикраси з’явилися дуже давно. Праобрази сучасних браслетів, ланцюжків і медальйонів виготовлялися з підручних засобів, які були на той момент. Ними могли служити черепашки, камені і навіть кістки убитих тварин. У сучасному світі такі вироби називаються біжутерією і носять їх чисто з естетичних міркувань. А ось в давнину люди надавали їм зовсім інший зміст. Їх носили як оберіг і свято вірили в наявність магічної сили, яку вони в собі несли.

Вважається, що срібні прикраси найбільше пасують дівчатам «літнього» і «зимового» типу з блідою шкірою. Але що стосується вікових обмежень, то їх немає. Срібло, можуть носити як діти, так і люди похилого віку, головне, щоб не було алергії на цей метал. Прикраси зі срібла володіють чудовою особливістю згодом набувати більш привабливий, вінтажний вигляд. Але за своєю природою срібло все ж дуже чутливе до зовнішніх чинників, які можуть викликати потемніння поверхні металу. Для цього можна користуватися ювелірною косметикою для коштовностей.