Спорт Новини спорту України та світу всі новини на сьогодні

На арені СК «Поділля» маленькі спортсмени змагалися за перемогу на улюблених видах транспорту. Цікавий захід організували працівники Міського Центру по роботі з дітьми та підлітками за місцем проживання спільно з управлінням молоді та спорту Хмельницької міської ради. Також в рамках заходу проведено збір коштів (більше 7 тис…. У змаганнях, проведених в рамках всеукраїнського спортивного фестивалю «Воля Fest», взяли участь понад 200 хмельничан, мешканців області та інших міст України. Серед них і старший лейтенант поліції Каріна Яструб, яка стала переможницею у найважчому з турнірів — забігу з перешкодами. Учасникам забігу потрібно було пробігти дистанцію у 10 км по пересіченій місцевості, долаючи на своєму шляху 16 різноманітних перешкод. Їм довелося бігти з 15-кілограмовим мішк…

спорт новини на сьогодні

Європейські ігри — мультиспортивні континентальні змагання, що проводитимуться втретє в історії. Цьогоріч Європейські ігри проходитимуть у Польщі, а Україна візьме участь у 27 з 30 видів спорту, пише Суспільне. На турнірі збірна України буде представлена у складі 292 спортсменів, 29 з яких є запасними. У неділю, 2 квітня, в рамках 8-го туру чемпіонату Чернігівської області з баскетболу avangardsport серед чоловіків відбулося «чернігівське дербі» в якому «Варяги» у номінально домашньому матчі приймали земляків з ОКДЮСШ. Для «Варягів» гра була вкрай важливою, адже ця команда мала 2 перемоги при 5 поразках та на 2 бали відставала від чернігівського «Університету», що займав поточне третє місце. Отже у матчі проти «школярів» «Варягам» необхідна була перемога, щоб зберіга…

Португалія у рекордному матчі Роналду обіграла Ісландію. Кріштіану забив переможний гол наприкінці зустрічі

Нагадаємо, рахунок у серії після двох матчів був 1-1. Отже, переможець цього протистояння, забирав «золоті» нагороди другого, за силою, дивізіону українського волейболу. Програвши перший сет 23-25, «Буревісник» виграв наступні дв… Футзальний турнір на підтримку Збройних Сил України відбувся 13 квітня в Сумах.

“Який же бридкий”: чемпіон світу, який зрадив Україну, отримав посаду від Путіна та був висміяний у мережі

Відкритий чемпіонат обласної дитячо-юнацької спортивної школи “Колос” відбувся 11 грудня у Сумах. У ньому змагались юнаки 2011-го року народження і молодші, пише Суспільне. На турнір приїхали команди з Охтирки, Тростянця, Лебедина, Боромлі, Путивля та Сум, розповів головний суддя змагань Михайло Плахотник. Перемогу не тільки боксерську сьогодні, а й найголовнішу перемогу”, – с… Вихованець МСК «Тенісна Академія» Матвій ЛЕМІШКО зіграв у фіналі змішаного розряду на чемпіонаті України з тенісу серед спортсменів до 14 років.

Україна – Мальта: Ребров підбив підсумки матчу кваліфікації Євро-2024 з футболу

Протягом минулого тижня хмельницькі спортсмени брали участь у змаганнях міжнародного рівня з різних видів спорту та продемонстрували гарні результати. Перемогу святкувала чинна рекордсменка св… Молодіжна збірна України з футболу втретє у своїй історії виступить на чемпіонаті Європи. Три найкращі команди турніру (крім Англії та Франції), який пройде в Грузії та Румунії з 21 червня по 8 липня, отримають путівки на Олімпійські ігри 2024 року в Парижі. За підсумками жеребкування підопічні тренера Руслана Ротаня потрапили до квартету, де їхніми суперниками стануть Хорватія, Румунії та Іспанія. Дві найкращі команди групи вийдуть до чвертьфіналу. Спортсменки з Чернігівщини вибороли три нагороди на Кубку Європи з дзюдо.